За въпроси и контакт с нас:+359 44 623744

За 10 години „АЙГРУП” ЕООД се превърна в  един от най-големите български производители на санитарно-хигиенни продукти. Портфолиото ни включва салфетки, тоалетна хартия, кухненски кърпи, носни кърпи, Z-кърпи за ръце, мокри кърпички и влажна тоалетна хартия.

 Модерното оборудване, квалифицираният персонал и надеждните ни доставчици  позволяват да работим успешно не само на българския пазар. На международните пазари нашите продукти са изключително конкурентни с високото си качество, елегантна опаковка и разумна цена.

 От основаването си „АЙГРУП” ЕООД следва тенденциите на пазара, отговаряйки на новите потребности и желания на клиентите. Оновната ни цел и мотивация за развитие е именно задоволяването на всички нужди, вкусове и капризи на нашите клиенти. 

История

АЙГРУП ЕООД е създадена през 2004 г. Продуктовата гама с нашата марка Линди е добре позната и разпространена в България и ЕС, а високото качество и достъпните цени определят добрите пазарни позиции на фирмата.

Проследи историята с нас

Производствена база гр.Сливен

АЙГРУП ЕООД е един от най-големите български производители на санитарни-хигиенни продукти. Портфолиото ни включва салфетки, тоалетна хартия, кухненски кърпи, носни кърпи, Z-кърпи за ръце, мокри кърпички и влажна тоалетна хартия.
Повече за базата ни

Сертификати

Основите на марката Lindy са положени през последното десетилетие на 20 век. Основаването на фабриката Айгруп Пейпър в Източна България не само става свидетел на първата ролка, минала по конвейера, но и шест години по-късно от първите букви на името й се създава името Lindy.

Виж сертификатите

Партньори и клиенти

Ние в линди изграждаме стабилни дългосрочни партньорски отношения с фирми и търговски обекти от цялата страна. запознайте се с нашата стратегия за партньорство и как можем взаимно да си бъдем полезни.

Научи повече